perjantai 30. lokakuuta 2009

toinen SNY-lähetys

Hain tänään Ärrältä SNY-lähetyksen Lohjalta. Ensimmäiseksi silmäni naulautuivat Marabou Vinter-suklaalevyyn. Uusi Limited edition-versio sisältää karamellisoituja kaakaopavunpaloja, kardemummaa, neilikkaa, pippuria, inkivääriä, kanelia ja vaniljaa mausteina. Tätä syödään siis huomenna. Sitten minulle oli tehty tarvikkeiden säilytyspussukka. Yksi lokeroista oli juuri sopiva suklaalevylle. Silmukkamerkeistä 4 oli tehty silkkinauhaan, joka onkin hyvä idea ja kahden rengasmerkin rengas oli sävysävyn langan kanssa. Lankana oli 2 patukkaa Hjerte sock 4-lankaa värinä 8099. Tämäkin sukkalanka on uusi tuttavuus ja aikasmoisen hyvän värinen. Kiitos SNY :) .

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Transmerin ysmy 19.11.09 klo 15-17

Transmerin ysmy on siis Vantaalla Kisällintie 13:sta . Luvassa laatukosmetiikkaa, puhdistusaineita ja kaikkea muuta Transmerin kautta menevää tavaraa.
Itse en ole käynyt noissa Vantaan ysmyssä, mutta Keran ysmyissä kyllä. Nyt tuo tilaisuus on siirretty konttorilta varastotiloihin ja eri kaupunkiin. Kerassa oli ainakin kova meininki. Meno oli kuin hulluilla päivillä. Mukaan kannattaa varata käteistä ja hyvä asenne. Hyvä paikka hankkia vaikka joululahjoja tai omaa piristystä.
Jos kävisi hyvä tuuri, voisi siellä olla vaikka Dylon-värit überedullisesti.

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Pinaatti valmistui

Nyt sain vihdoin ja viimein valmiiksi keväällä aloittamani pinaattitunikan. Tein malliin pitkät hihat, koska ajattelin sen olevan käytännöllisempää kun kylmät ilmatkin alkavat. Ensimmäinen versio hihoista leveni kyynärpään alapuolelta, mutta sitten ajattelin ettei se ole kauhean käytännöllinen hiha. Hankala ängetä talvitakin hihaan. Ihan ensimmäisessä hihaversiossa kaventelin silmukoita 2/3 hihan osuudesta saadakseni tuon puhvin aikaiseksi. Siitä tuli lähinnä kainalopussit. Viimeisessä versiossa kavensin 18 silmukkaa hihan keskimmäisistä 36 silmukasta ja normaalit hihakavennukset kyynärpäästä alaspäin.

Malli: Pinaattitunika, Suuri Käsityö 3/2009
Lanka: Silk Garden Sock, väri S252 475gr(100gr/300m)
Puikot: 4 mm pyöröt ja sukkapuikot